AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik binmek

Kahve falında geyik binmek

Kahve falında geyik binmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, günahların da affolacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine inanılır.

Kahve falında geyik binmek gördüyseniz:

  • Başkalarının hatasının bedelini siz ödemek zorunda değilsiniz.Alışılmadık kişi veya şeylerle ilgilenmek eğitici bir deneyim oluşturabilir.

Kahve falında geyiğe binmek ön planda kalmayı sağlayacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında geyik binmek kötü bir duruma düşüleceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına işarettir.

Kahve falında geyik eti görmek maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, ticarette yol katedeceğine delalet eder.

Kahve falında geyikten kaçmak çok büyük adımlar atılacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında geyik sevmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında ren geyiği görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine inanılır.

Kahve falında geyikle uçmak büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik tarafından kovalanmak dinden çıkacağına, sorunlarının yakında biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir