AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik tarafından kovalanmak

Kahve falında geyik tarafından kovalanmak

Kahve falında geyik tarafından kovalanmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, rahatının yerine geleceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geyik tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da kişiler sinirlerinize hakim olmakta zorlanmanıza neden olabilir.

Kahve falında geyik tarafından kovalanmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, büyük atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayı tarafından kovalanmak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına inanılır.

Kahve falında kedi tarafından kovalandığını görmek saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sarhoş tarafından kovalanmak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük yılan tarafından kovalanmak mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz at tarafından kovalanmak uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vahşi hayvan tarafından kovalanmak darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğa tarafından kovalanmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir