AnaSayfa / Genel / Kahve falında geyik başı görmek

Kahve falında geyik başı görmek

Kahve falında geyik başı görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geyik başı gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde değişik şeyler deneyebiliriz veya yenileyici koşullar ya da farklı olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında geyik başı görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında geyik öpmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geyiğe binmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında geyik avlamak büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan geyik görmek hasretlerin biteceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında geyik kafası görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında geyikten kaçmak kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında boynuzu kırık geyik görmek hayırlı bir kısmetle tanışacağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir