AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuzu kırık geyik görmek

Kahve falında boynuzu kırık geyik görmek

Kahve falında boynuzu kırık geyik görmek kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, hem de zengin biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzu kırık geyik gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemeye çalışın.

Kahve falında boynuzu kırık geyik görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geyik boynuzu görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boynuzlu geyik görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük boynuzlu geyik görmek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına delalet eder.

Kahve falında boynuzsuz geyik görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tek boynuzlu geyik görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, hatalı yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuzu kırık inek görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık boynuz görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir