AnaSayfa / Genel / Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak

Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak

Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak sevilen kişilerle aranın bozulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, herhangi zarara uğramayacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına işaret eder.

Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Ortam netleştiğinde beklediğinize değdiğini görebilirsiniz.

Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil gergedan görmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, işlerinin bu sayede açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gergedan öldürmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gergedandan kaçmak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Kahve falında gergedan boynuzu görmek cesaretinin yerine geleceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz gergedan görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yavru gergedan görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında gergedan kesmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir