Kahve falında gergedandan kaçmak

Kahve falında gergedandan kaçmak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gergedandan kaçmak gördüyseniz:

  • Gerçekten doğru noktalara değiniyorsunuz.

Kahve falında gergedandan kaçmak güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında gergedan görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, istediği noktalara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gergedan boynuzu görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine yorulur.

Kahve falında gergedan eti yemek kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet eder.

Kahve falında gergedan kesmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında yavru gergedan görmek büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına yorulur.

Kahve falında beyaz gergedan görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top