Kahve falında gergedan kesmek

Kahve falında gergedan kesmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, bazen istemediği şeyler yapacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, kazancının her gün daha fazla artacağına işaret eder.

Kahve falında gergedan kesmek gördüyseniz:

  • Maddi olarak değişik bir öneriye kuşkuyla yaklaşmanız mümkündür.

Kahve falında gergedan kesmek bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gergedana binmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Kahve falında gergedandan kaçmak çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gergedan öldürmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine yorulur.

Kahve falında yavru gergedan görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında gergedan boynuzu görmek hataların düzeltileceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gergedan eti yemek falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kulluk derecesinin artmasına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top