Kahve falında gergedan öldürmek

Kahve falında gergedan öldürmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gergedan öldürmek gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar ya da rekabet pişmanlık duyabileceğiniz ani tepkilere yol açabilir.

Kahve falında gergedan öldürmek elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gergedan kesmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil gergedan görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine delalet eder.

Kahve falında gergedandan kaçmak her zaman şükür içinde olacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına delalettir.

Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gergedan boynuzu görmek yeniliklerin peşi sıra geleceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında gergedana binmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına inanılır.

Kahve falında yavru gergedan görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top