AnaSayfa / Genel / Kahve falında gergedan boynuzu görmek

Kahve falında gergedan boynuzu görmek

Kahve falında gergedan boynuzu görmek eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gergedan boynuzu gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Kahve falında gergedan boynuzu görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gergedan kesmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, mutlu bir evliliğe yorulur.

Kahve falında gergedan tarafından kovalanmak sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına işarettir.

Kahve falında gergedan eti yemek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında yavru gergedan görmek mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gergedandan kaçmak gözyaşlarının dineceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gergedana binmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil gergedan görmek arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir