Kahve falında beyaz gergedan görmek

Kahve falında beyaz gergedan görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz gergedan gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan kişiler olabilir.

Kahve falında beyaz gergedan görmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil gergedan görmek uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine alamet eder.

Kahve falında gergedan öldürmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gergedana binmek endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına yorulur.

Kahve falında yavru gergedan görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında gergedan eti yemek ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalettir.

Kahve falında gergedan görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına delalet eder.

Kahve falında gergedan boynuzu görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top