Kahve falında yeşil gergedan görmek

Kahve falında yeşil gergedan görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, sorunların bir bir çözüleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil gergedan gördüyseniz:

  • Olaylar hakkında pozitif düşünmeye çalışırsanız sıkıntılarınızın hafiflediğini göreceksiniz.

Kahve falında yeşil gergedan görmek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz gergedan görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, huzurlu hissedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gergedana binmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gergedan boynuzu görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına delalettir.

Kahve falında yavru gergedan görmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine yorulur.

Kahve falında gergedan öldürmek yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gergedandan kaçmak huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gergedan eti yemek mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, malının ve kazancının tam olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top