AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş yüzük takmak

Kahve falında geniş yüzük takmak

Kahve falında geniş yüzük takmak daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, hayal edilen eve kavuşulacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, hedeflere ulaşamayacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında geniş yüzük takmak gördüyseniz:

  • Belli kişilere yardım edebilir veya yeni plan ya da projelere başlayabilirsiniz.

Kahve falında geniş yüzük takmak kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza rivayet eder.

Kahve falında geniş bilezik takmak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine yorulur.

Kahve falında geniş alyans takmak çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş yüzük görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski altın yüzük takmak saygının ve iletişimin bozulacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında bütün parmaklarına yüzük takmak rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, akıl vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak kötü kişilere yakın olacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline yüzük takmak para biriktirebileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir