AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş alyans takmak

Kahve falında geniş alyans takmak

Kahve falında geniş alyans takmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına işarettir.

Kahve falında geniş alyans takmak gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Kahve falında geniş alyans takmak elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş bilezik takmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş yüzük takmak iş ve mekan değiştireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birinin alyansını takmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında birine alyans takmak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla alyans takmak güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında alyansı takmak ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir