AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski altın yüzük takmak

Kahve falında eski altın yüzük takmak

Kahve falında eski altın yüzük takmak tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, huzurunun yerine geleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski altın yüzük takmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı biraz saldırgan bir tutum içine girebilirsiniz.

Kahve falında eski altın yüzük takmak ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına delalettir.

Kahve falında eski yüzüğünü takmak iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin yüzüğünü takmak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski yüzük takmak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle yüzük takmak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliye yüzük takmak sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak dost ya da akrabalarından yardım alacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük bilezik takmak dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir