AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük cıkarıp takmak

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle duygularınızı paylaşmanız belirsizliklere neden olabilir.

Kahve falında yüzük cıkarıp takmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde yangın cıktıgını görmek atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda yara cıktıgını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sakal cıkmak sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında evin damına cıkmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında evde yangın cıkmak rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında merdivende cıkmak alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin üstüne cıkmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir