AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline yüzük takmak

Kahve falında eline yüzük takmak

Kahve falında eline yüzük takmak cesaret ve özgüven sahibi olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, hayırlı haberlere, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına rivayet eder.

Kahve falında eline yüzük takmak gördüyseniz:

  • İş çevrenizdeki bir kadından önemli gelişmeler hakkında haberler almanız olasıdır.

Kahve falında eline altın yüzük takmak duaların boşa gideceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında sol ele yüzük takmak çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ ele yüzük takmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sağ ele altın yüzük takmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına tabir olunur.

Kahve falında eline yüzük takmak ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sağ eline yüzük takmak kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol ele altın yüzük takmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, vefakar bir insan olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine altın yüzük takmak evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir