AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş bilezik takmak

Kahve falında geniş bilezik takmak

Kahve falında geniş bilezik takmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kazancını çoğaltacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, bazı iş birlikleri yapacağına yorulur.

Kahve falında geniş bilezik takmak gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Kahve falında geniş bilezik takmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında geniş altın bilezik görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında geniş bilezik görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geniş alyans takmak mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında geniş yüzük takmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işaret eder.

Kahve falında erkeğe altın bilezik takmak günden güne sorunlarının artacağına, kavgaların biteceğine işarettir.

Kahve falında anneye bilezik takmak nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir