AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş pantolon giymek

Kahve falında geniş pantolon giymek

Kahve falında geniş pantolon giymek sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geniş pantolon giymek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz sizi engelliyor veya yavaşlatıyor olabilir.

Kahve falında geniş pantolon giymek fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine inanılır.

Kahve falında geniş pantolon görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, mutlu ve hafif hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında geniş çizme giymek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında geniş etek giymek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına yorulur.

Kahve falında geniş elbise giymek gayrimenkul işine girileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş kıyafet giymek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çift pantolon giymek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, yaşadığı zorluklar ve işlediği günahlar nedeni ile büyük bir pişmanlık yaşayacağını, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında pantolon ters giymek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hastalıkların uzak duracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir