Kahve falında çift pantolon giymek

Kahve falında çift pantolon giymek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, korkularını yeneceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına inanılır.

Kahve falında çift pantolon giymek gördüyseniz:

  • Eviniz veya işinizle ilgili konularda türlü seçeneklere sahipsiniz.

Kahve falında çift pantolon giymek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında çift ayakkabı giymek zinaya ve yasak olana uzak duracağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet eder.

Kahve falında çift çorap giymek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çift gömlek giymek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında farklı çift ayakkabı giymek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar pantolon giymek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında pantolonu ters giymek yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kumaş pantolon giymek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir