AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş kıyafet giymek

Kahve falında geniş kıyafet giymek

Kahve falında geniş kıyafet giymek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına, birlikte bazı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında geniş kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Belli konularda anlaşmaya varabilirsiniz.

Kahve falında geniş kıyafet giymek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, işlerini boşvereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında geniş pantolon giymek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş çizme giymek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, fal sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında geniş etek giymek bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına alamet eder.

Kahve falında geniş elbise giymek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dansöz kıyafeti giymek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini giymek fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sultan kıyafeti giymek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir