AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş pantolon görmek

Kahve falında geniş pantolon görmek

Kahve falında geniş pantolon görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, işlere nazar değeceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, daha çok önemli başarılara sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş pantolon gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde, aile meselelerinizde veya iş hayatınızda bazı güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Kahve falında geniş pantolon görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, falı kapatan kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında geniş pantolon giymek harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş elbise giymek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski ve geniş ev görmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, vaaz ve nasihate tabir olunur.

Kahve falında geniş altın bilezik görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz geniş ev görmek büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok geniş yol görmek kısmetinin kapanacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına inanılır.

Kahve falında geniş arsa görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir