AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş elbise giymek

Kahve falında geniş elbise giymek

Kahve falında geniş elbise giymek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında geniş elbise giymek gördüyseniz:

  • Belli konulara sabit fikirli yaklaşmanın ya da ısrarcı olmanın faydasını görmeniz zor olabilir.

Kahve falında geniş elbise giymek rahata ve huzura kavuşacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Kahve falında geniş elbise görmek kısmetsizlik yaşayacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine inanılır.

Kahve falında geniş çizme giymek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, hileli durumlarla karşılaşılacağını tabir olunur.

Kahve falında geniş pantolon giymek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına alamet eder.

Kahve falında geniş kıyafet giymek işlerinin daha da iyi olacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında geniş etek giymek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elbise alıp giydiğini görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında temiz elbiseler giymek ileride çok zengin biri olacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir