AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş meydan görmek

Kahve falında geniş meydan görmek

Kahve falında geniş meydan görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, korkularının üzerine gideceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, tatsızlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında geniş meydan gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Kahve falında geniş meydan görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işaret eder.

Kahve falında meydan okumak uzun süre işsizlik çekeceğine, yanlış seçimler yapacağına alamet eder.

Kahve falında taksim meydanını görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında arasat meydanını görmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, malının ve parasının da artacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık meydan görmek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında meydan görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında savaş meydanı görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, zenginlik içinde olacağına, rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında büyük meydan görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir