AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş arsa görmek

Kahve falında geniş arsa görmek

Kahve falında geniş arsa görmek neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, şansın kaçacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret eder.

Kahve falında geniş arsa gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya eğlenceli programlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında geniş arsa görmek elinin bollaşacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arsa satın almak sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ev arsa görmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, huzurun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında kazılmış arsa görmek adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına delalet eder.

Kahve falında boş arsa görmek yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine delalet eder.

Kahve falında arsa almak istemek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına işarettir.

Kahve falında deniz kenarında arsa almak durgun giden işlerin açılacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir