AnaSayfa / Genel / Kahve falında koridorlardan geçmek

Kahve falında koridorlardan geçmek

Kahve falında koridorlardan geçmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında koridorlardan geçmek gördüyseniz:

  • Daha heyecan verici şeylerle uğraşabilir veya rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında koridordan geçmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında koridorlardan geçmek çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında geniş koridor görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun bir koridor görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Kahve falında dar koridor görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun koridorlu ev görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hastane koridoru görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun bir koridorda yürümek uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerini yoluna sokacağına, sorunlarını gidereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir