AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş altın bilezik görmek

Kahve falında geniş altın bilezik görmek

Kahve falında geniş altın bilezik görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş altın bilezik gördüyseniz:

  • Zaten tamamen kontrolu alamamıştın sonra iyiden iyiye kaybediyorsun.

Kahve falında geniş altın bilezik görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında geniş bilezik takmak eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine inanılır.

Kahve falında geniş bilezik görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük altın bilezik takmak devlet kapısından bir yardım alacağınıza, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizden altın bilezik bulmak kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına delalet eder.

Kahve falında altın bilezik ve gerdanlık görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında birçok altın bilezik görmek korkularının yok olacağına, yönetici olacağına tabir olunur.

Kahve falında iki kolunda altın bilezik görmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir