AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane altın bilezik takmak

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, kişinin kendi başının çaresine bakacağına, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Kahve falında iki tane altın bilezik takmak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane altın bilezik takmak elinden gelen herşeyi yapacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dört tane altın bilezik takmak elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane bilezik takmak karlı ortaklıklara gireceğine, emeklerinin karşılığını alacağına işaret eder.

Kahve falında üç tane altın bilezik görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında iki tane altın bilezik görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dört tane altın bilezik görmek elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane altın yüzük takmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir