AnaSayfa / Genel / Kahve falında geniş bilezik görmek

Kahve falında geniş bilezik görmek

Kahve falında geniş bilezik görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında geniş bilezik gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Kahve falında geniş altın bilezik görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş bilezik takmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş bilezik görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında geniş bahçe görmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında geniş ferah bir ev görmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında geniş yapraklı ağaç görmek hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni geniş ev görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında geniş çukur görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir