AnaSayfa / Genel / Kahve falında anneye bilezik takmak

Kahve falında anneye bilezik takmak

Kahve falında anneye bilezik takmak çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yükseleceğine, atılım yapacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında anneye bilezik takmak gördüyseniz:

  • Psikolojik açıdan stresli hissedebilirsiniz veya bazı olaylardaki karışıklıklar ya da sis perdesi nedeniyle kafanız karışabilir.

Kahve falında anneye bilezik takmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında anneye altın bilezik takmak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü birinden altın bilezik takmak kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında büyük altın bilezik takmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın bilezik almak ve takmak güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, hikmet sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında bilezik bulup takmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye bilezik takmak halsizleşeceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hediye bilezik takmak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir