AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine alyans takmak

Kahve falında birine alyans takmak

Kahve falında birine alyans takmak başarılarının her geçen gün artacağına, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına inanılır.

Kahve falında birine alyans takmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Kahve falında alyans yüzük takmak geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çift alyans takmak bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına alamet eder.

Kahve falında bol alyans takmak ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski alyansını takmak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında parmağa alyans takmak zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kazancının yerine gelmesine işarettir.

Kahve falında yeni alyans takmak güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük alyans takmak hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir