AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birinin alyansını takmak

Kahve falında başka birinin alyansını takmak

Kahve falında başka birinin alyansını takmak işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birinin alyansını takmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarımızı ciddiyetle ele almamız gerekebilir.

Kahve falında başka birinin alyansını takmak rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birinin parmağında alyans görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin alyans taktığını görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tektaş ve alyans takmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında yeni alyans takmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında alyans takmak nişanlanmak evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine işarettir.

Kahve falında altın yüzük alyans takmak hastalıkların kalmayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir