AnaSayfa / Genel / Kahve falında alyansı takmak

Kahve falında alyansı takmak

Kahve falında alyansı takmak iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, zorlukların ve kavgaların biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında alyansı takmak gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında taşlı alyans takmak büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sol parmağa alyans takmak hasta ise bakacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında sol ele alyans takmak arabasını ve toprağının olacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında alyansı takmak rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine alamet eder.

Kahve falında gümüş alyans takmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, maddi olarak güç kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında çift alyans takmak borçların kısa sürede kapanacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş alyans yüzük takmak dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında eski alyansını takmak çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir