AnaSayfa / Genel / Kahve falında genel müdürle öpüşmek

Kahve falında genel müdürle öpüşmek

Kahve falında genel müdürle öpüşmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, evine haciz geleceğine, evlatlarından hayır bulacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında genel müdürle öpüşmek gördüyseniz:

  • Romantik ilişkiler moral olarak olumlu etki yapabilir.

Kahve falında genel müdür yardımcısı görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında genel müdürle öpüşmek çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında emniyet genel müdürünü görmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına delalet eder.

Kahve falında genel müdür görmek hiçbir şey yapmak istemez olacağına, güzel günler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında genel müdürle tokalaşmak dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski genel müdürünü görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında genel müdürünü görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında genel müdürle konuşmak tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir