AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle adaya gitmek

Kahve falında gemiyle adaya gitmek

Kahve falında gemiyle adaya gitmek hafif ve iyi hissedeceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında gemiyle adaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin abartılı tavırları ya da aşırı tepkileri gereksiz zaman kaybı anlamına gelebilir.

Kahve falında gemiyle adaya gitmek maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında büyük adaya gitmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında adaya gitmek hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında bir adaya gitmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kayınvalide adayı görmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında eş adayını görmek her zaman çok mutlu olacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ıssız adaya düşmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Kahve falında sevgili adayı görmek el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir