AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıssız adaya düşmek

Kahve falında ıssız adaya düşmek

Kahve falında ıssız adaya düşmek kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yardımının olacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, evliliğinde mutlu olacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ıssız adaya düşmek gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarını körüklemek yerine, biraz ertelemekte fayda var.

Kahve falında ıssız adaya düşmek makamının ve ününün artacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında ıssız görmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ıssız ev görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıssız yolda yürümek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıssız bir yere gitmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıssız yerde olmak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına yorulur.

Kahve falında ıssız bir yerde olmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, kurulu bir düzene sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıssız bir yerde ev görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir