AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük adaya gitmek

Kahve falında büyük adaya gitmek

Kahve falında büyük adaya gitmek her anlamda şifa bulmaya, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük adaya gitmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili masraflar çıkabilir.

Kahve falında büyük adaya gitmek fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında büyük adayı görmek yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına inanılır.

Kahve falında gemiyle adaya gitmek yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında adaya gitmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine delalettir.

Kahve falında bir adaya gitmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerek adaya çıkmak ortaya bazı projeler koyacağına, maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski damat adayını görmek evini ve ailesini unutacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaynana adayı görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir