AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir adaya gitmek

Kahve falında bir adaya gitmek

Kahve falında bir adaya gitmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında bir adaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı teklifleri dikkatle incelemelisiniz.

Kahve falında büyük adaya gitmek borcunu ödeyeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında gemiyle adaya gitmek canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında adaya gitmek işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında bir adaya gitmek çareyi başka yerlerde arayacağına, elindekileri de alıp götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hacı adayı olmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında damat adayını görmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine inanılır.

Kahve falında milletvekili adayı olmak kurtuluşa kavuşacağına, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işarettir.

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak edilen duaların karşılığını bulacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir