AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgili adayı görmek

Kahve falında sevgili adayı görmek

Kahve falında sevgili adayı görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, büyüyeceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgili adayı gördüyseniz:

  • Öğle sonrası ise, çekişmeli diyaloglar, stresli durumlar veya beklenmedik tepkiler ya da gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında sevgili adayı görmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgili adayını görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına delalet eder.

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına inanılır.

Kahve falında görümce adayını görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine rivayet eder.

Kahve falında gemiyle adaya gitmek rızkının ve kazancının bollaşacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında bir adaya gitmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kayınvalide adayı görmek işlerin günden güne daha da artacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine alamet eder.

Kahve falında ıssız adaya düşmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir