AnaSayfa / Genel / Kahve falında eş adayını görmek

Kahve falında eş adayını görmek

Kahve falında eş adayını görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, onun her zaman başında olacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, tüm arzularının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında eş adayını gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında eş adayını görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine işarettir.

Kahve falında eş adayı görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine alamet eder.

Kahve falında sevgili adayını görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, güzel bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında aday olmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, şan şöhret kazanacağına inanılır.

Kahve falında damat adayları görmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında milletvekili adayı olmak doğru işler yapacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına yorulur.

Kahve falında denizde yüzüp adaya çıkmak kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir