AnaSayfa / Genel / Kahve falında adaya gitmek

Kahve falında adaya gitmek

Kahve falında adaya gitmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arkadaştan görülecek faydaya, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına inanılır.

Kahve falında adaya gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında bir adaya gitmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında adaya gitmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, zorlukların biteceğine delalet eder.

Kahve falında büyük adaya gitmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında gemiyle adaya gitmek amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynana adayını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında eş adayını görmek sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, işlerinde çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında gelin adayını görmek gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzerek adaya çıkmak borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir