AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyi batırmak

Kahve falında gemiyi batırmak

Kahve falında gemiyi batırmak geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, rahat bir hayatı olacağına, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına yorulur.

Kahve falında gemiyi batırmak gördüyseniz:

  • Maddi bir konu, bir anlaşma veya sağlıkla ilgili bir gelişme sizi zayıf düşürebilir.

Kahve falında gemiyi batırmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında geminin batıp çıktığını görmek maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına yorulur.

Kahve falında güneşin batışı görmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına alamet eder.

Kahve falında güneşin batıdan doğuşunu görmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına iğne batırmak hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, daha rahat para kazanacağına alamet eder.

Kahve falında eline iğne batırmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına tabir olunur.

Kahve falında birine kalem batırmak eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tığ batırmak adaletin geleceğine ve kişinin de bu hayırlı gelişmeler sayesinde huzurlu ve mutlu olacağına, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir