AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşin batışı görmek

Kahve falında güneşin batışı görmek

Kahve falında güneşin batışı görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında güneşin batışı gördüyseniz:

  • Mutlu olmak istiyorsanız, ilk önce siz bir adım atmalısınız.

Kahve falında güneş batışını izlemek eğitim hayatında başarıların artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında güneşin batışı görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında güneşin batışını görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında güneşin doğuşunu ve batışını görmek aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine inanılır.

Kahve falında güneşin batışını seyretmek borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, geniş bir rızka kavuşacağına yorulur.

Kahve falında güneşin batıp doğduğunu görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine rivayet eder.

Kahve falında güneş batışını görmek imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güneşin batıdan doğduğunu görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir