AnaSayfa / Genel / Kahve falında tığ batırmak

Kahve falında tığ batırmak

Kahve falında tığ batırmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, gönül kapılarını açacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında tığ batırmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren soru işaretlerinizi gidermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında tığ batırmak geçim sıkıntısı içine düşeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tığ işi yapmak hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tığın kırıldığını görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, elinin darda kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında dantel tığı görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına işaret eder.

Kahve falında tığ işi görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tığ toplamak çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tığ görmek sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına yorulur.

Kahve falında tığla dantel örmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, zenginlik kazanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir