AnaSayfa / Genel / Kahve falında geminin batıp çıktığını görmek

Kahve falında geminin batıp çıktığını görmek

Kahve falında geminin batıp çıktığını görmek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalettir.

Kahve falında geminin batıp çıktığını gördüyseniz:

  • Bazı beklenmedik gelişmelere karşı tedbirli olmakta da fayda var.

Kahve falında geminin batıp çıktığını görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiyi batırmak işe zorla gidip geleceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında suya batıp çıktığını görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamura batıp çıktığını görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denize batıp çıktığını görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine inanılır.

Kahve falında boğazına iğne batırmak ele geçen paranın daha da artacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı işaret eder.

Kahve falında gün batımını görmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücuda iğne batırmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir