AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye el sallamak

Kahve falında gemiye el sallamak

Kahve falında gemiye el sallamak çalışmaları kötüleyeceğine, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına, güzel bir evlilik yaşanacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında gemiye el sallamak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda yıpranmamak veya kendinizi korumak için, önemli bir ilişkinizde yeniden yapılandırma süreci ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında gemiden el sallamak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemiye el sallamak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğine el sallamak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında otobüse el sallamak kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birine el sallamak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye el sallamak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında el sallamak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan el sallamak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, üstün başarılar alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir