AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiye çıkmak

Kahve falında gemiye çıkmak

Kahve falında gemiye çıkmak sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına delalettir.

Kahve falında gemiye çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Kahve falında gemide merdiven çıkmak zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemi direğine çıkmak kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak verdiği vaatleri yerine getireceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzerek gemiye çıkmak aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, işlerine bereket geleceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiden karaya çıkmak kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak kariyerinde atılım yapacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir