AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak

Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak

Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak kötü yönde hareket edeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına yorulur.

Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak gördüyseniz:

  • Huysuzluğu tutmuş birisine bazı konuları izah etmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına işarettir.

Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında gemide seyahat görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiyle seyahat etmek yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemide seyahat etmek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seyahat gemisi görmek rekabet edebilme gücünün artacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gemi seyahati yapmak korkularının sona ereceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle seyahate çıkmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir