AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide merdiven çıkmak

Kahve falında gemide merdiven çıkmak

Kahve falında gemide merdiven çıkmak rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işarettir.

Kahve falında gemide merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında gemide merdiven çıkmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemi merdiveni görmek manevi yönlerinin güçleneceğine, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında gemiyle karaya çıkmak keder yaşayacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Kahve falında gemiye çıkmak bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, çok büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzerek gemiye çıkmak yoksul kimselere hayırlarla dolu iyiliklerde bulunulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında gemi direğine çıkmak ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, daha güçlü bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir