AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak gördüyseniz:

  • Kendini tekrarlayan işler veya monoton hayat, yakında kendini göstermeye başlayacak gelişmelerle birlikte tamamen değişmeye başlıyor.

Kahve falında gemiyle yolculuğa çıkmak karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında gemiyle yolculuk yaptığını görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret eder.

Kahve falında denizde gemiyle yolculuk yapmak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında gemi yolculuğuna hazırlanmak daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında yolcu gemisine binmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında büyük yolcu gemisi görmek atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına alamet eder.

Kahve falında yolcu gemisi görmek borçlarını ödeyeceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolcu dolu gemi görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, insanların afiyet bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir