AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemi seyahatine çıkmak

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çok başarılı adımlar atacağına, korkularını yeneceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine yorulur.

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak gördüyseniz:

  • Akrabalar arasında sürtüşmeli olaylar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında gemiyle seyahate çıkmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gemi seyahatine çıkmak sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında seyahat gemisi görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında gemiyle seyahat etmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında gemide seyahat etmek olmayı hedeflediği makama da oturacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında gemide seyahat görmek sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemi seyahati yapmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine delalettir.

Kahve falında deniz seyahatine çıkmak kötü sözler duyacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir